Friday, December 16, 2016

Rozhovor Asking Alexandria a pohled do zákulisí koncertu v Lucerna Music Bar

Vážení fanoušci Asking Alexandria,
Jako poděkování za vaší účast v soutěži o setkání s Asking Alexandria, přinášíme rozhovor s kapelou, pořízený před vyprodaným vystoupením v Lucerna Music baru 23. 8. 2016 a také několik dojmů ze zákulisí. V tištěné formě jej naleznete v prosincovém čísle magazínu Muzikus.




V tuto chvíli se nám v magazínu Muzikus podařilo zpracovat většinu nejzajímavějších témat, které od vás přišly, v rámci seriálu Hudební Psychologie.

  •          Muzikus 10/2016 - Hudba jakožto mediální sdělení – Jak je jednoduché do hudby ukrýt podtext a „zmanipulovat“ tak fanoušky? 
  •          Muzikus 11/2016 - Nakolik může správně zvolená reprodukovaná hudba ovlivnit chuť, či nechuť k nakupování v obchodě?
  •          Muzikus 12/2016 - Vliv poslechu hudby při spánku / během těhotenství
  •          Muzikus 1/2017 - Jukebox v naší hlavě – Jak vysvětlit, že nám v hlavě zní melodie, kterou už nemůžeme ani slyšet a nejde se jí zbavit?




Rozhovor najdete na tomto odkaze, a jak je uvedeno v rozhovoru, berte jej jako vzpomínku na koncert protože těsně před koncertem kapela ještě „nevěděla“ o personální změně, ke které brzy došlo. Přeji vám všem krásné svátky, za celou redakci magazínu Muzikus a její spolupracovníky.

No comments:

Post a Comment